HOTELLIHUONEET

Hotelli toimii 1930-luvulla rakennetussa vanhassa metsänvartijakoulussa, joka on harvoja Rovaniemellä sodan jälkeen säilyneistä rakennuksista. Hotellihuoneet sijaitsevat kolmessa kerroksessa, eikä rakennuksessa ole hissiä. Vanhanajan tunnelmaa luovat korkeat huoneet ja avarat ikkunat. Pihapiirissä voit nauttia vanhoista rakennuksista, virtaavasta Kemijoesta sekä suomalaisesta luonnosta.

A9_05396

STANDARD

  • Majoitu nostalgisessa, rauhallisessa kahden hengen huoneessa.

alk. 65€/vrk

IMG-20180911-WA0010

STANDARD +

  • Viihdy korkeiden ikkunoiden alla, suomalaisen luonnon äärellä.

alk.94€/vrk

hotelli3_1000

SUITE

  • Kotoisa ja lämmin tunnelma toivottaa sinut viihtymään meidän suite huoneeseen

alk.108€/vrk

                  VARAUS-JA PERUUTUSEHDOT

Voidaksemme taata vierailunne onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla edellytämme seuraavien ehtojen noudattamista, mikäeli erikseen ei ole toisin sovittu.Hotellilla on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja esim. juhlapyhien, erityistapahtumien, sesonkivaihteluiden tai majoitukseen liittyvien oheispalveluiden vuoksi.

 

VARAUS JA VAHVISTUS

 

Nämä varausehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on varauksen tehtyään saanut varausvahvistuksen tai suorittanut ennakkomaksun tai koko majoituksensa laskun mukaisesti. Varauksen yhteydessä majoittujan on ilmoitettava nimi, asuinosoite, saapumis-ja lähtöajankohta, maksutapa sekä luottokortin numero sekä voimassaoloaika. Luottokorttia käytetään varauksen varmistamiseen ja/tai sovittaessa ennakkomaksun veloittamiseen.

 

HOTELLIIN SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

 

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo:15.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo:12.00 mennessä. Hotellilla voi olla tästä poikkeavia tulo-ja lähtöaikoja, jotka on mainittu varausvahvistuksessa.

Tilattua huonetta pidetään varattuna klo: 18.00 saakka varaukseen merkittynä päivänä, ellei ole sovittu myöhäisemmästä ajankohdasta. Hotellin vastaanotto on avoinna klo: 22.00 saakka, myöhemmästä saapumisesta sovittava erikseen.

TOIMITUSEHDOT VERKKOKAUPASSA TEHTYIHIN VARAUKSIIN

 

Verkkokaupan hinnat voivat vaihdella vapaana olevan kapasiteetin ja ajankohdan mukaan. Verkkokaupassa voidaan käyttää erillisiä kampanjakohtaisia peruutusehtoja, jotka mainitaan kyseisen tarjouksen tiedoissa. Hinnat voivat myös poiketa myyntipalvelun puhelimitse antamista tiedoista tai vastaanotosta kysytyistä hinnoista.

 

TOIMITUSEHDOT YKSITTÄISVARAUKSILLE

 

Asiakas voi peruuttaa huonevarauksen kustannuksitta viimeistään klo:18.00 varausta edeltävänä päivänä sesonkiajan ulkopuolella. Jos majoittuja jättää saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa korvauksena koko varauksen arvo.

 

Sesonkiaikana 1.12-30.3 asiakas voi peruuttaa huonevarauksen kustannuksitta 30 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta veloitetaan koko varauksen arvo. Peruutuksen tulee tehdä joko osoitteseen info@metsahirvas.fi tai vastaanottoon, puh.0400315099. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut myyntipalveluun/vastaanottoon.

 

MAKSUT

 

Hotelli hyväksyy tavallisimmat maksukortit. Hotelli ei hyväksy ulkomaan valuuttaa, kuponkeja tai shekkejä.

 

Ennakko-ja loppumaksusta asiakkaalle lähetetään lasku suorituksen maksamista varten. Vahvistus-ja mahdolliset ennakkolaskut toimitetaan sähköpostin tai sähköisen varausjärjestelmän kautta, jos asiasta ei muuta sovita. Ennakkomaksun maksamatta jättäminen johtaa varauksen peruuntumiseen.

 

OLESKELU HOTELLISSA

 

Hotellihuoneen hintaan kuuluu huoneen vapaa käyttö-oikeus. Erikoissiivouksesta (kuten kalusteiden erikoispuhdistus, mattojen pesetys tai kiinteistön kiinteisiin osiin kohdistuvia puhdistus-tai maalaustoimenpiteitä, jotka johtuvat asiakkaan oleskelusta kohteessa) on hotellilla oikeus periä kulut todellisten aiheutuneiden kulujen mukaan. Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan yksi ylimääräinen hotellihuoneen vuorokausi vuokra lisättynä tekstiilien pesulalaskulla.

 

Majoittuja vastaa tahallaan tai huolimattomuudellaan aiheuttamistaan vahingoista (esim. aiheeton palohälytys tai tupakointi huoneessa), jotka majoittuja tai majoittujan vieraat aiheuttavat huoneelle tai hotellin muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä hotellin muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

 

Hotelli ei vastaa tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

 

Kaikki hotellihuoneen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on välittömästi majoittumisen aikana ilmoitettava suoraan vastaanottoon tai myyntipalvelulle.

Noudatamme hotellissa hyviä tapoja. Mikäli asiakas aiheuttaa häiriöitä tai vaaraa samassa kiinteistössä oleville asiakkaille, on hotellilla/myyjätaholla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista häiriöistä aiheutuneet toimenpiteet ja kulut laskutetaan asiakkaalta todellisten kertyneiden kusannusten mukaisesti.

 

HOTELLIN VASTUU MAJOITTUJAN OMAISUUDESTA

Majoittuja vastaa omista matkatavaroistaan, ellei hotelli ole ottanut niitä säilytettäväksi. Hotelli vastaa ainoastaan hotellin säilytyslokeroon säilytetyistä tavaroista. Hotellilla on oikeus periä maksu tavaroiden säilytyksestä.

Hotelli ei ole vastuussa hotellin pysäköintialueelle pysäköidyn kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

 

FORCE MAJEURE

Hotellilla on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns.force majeure-esteen vuoksi (hotelli ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnonkatastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi). Tällöin asiakkkaalle palautetaan maksettu ennakkomaksu.