Ravintola Saihussa tarjotaan suurella sydämellä valmistettua ruokaa. Pääraaka-aineet tulevat lähialueilta. Listaltamme löytyy esimerkiksi paikallisen metsästysseuran hirveä ja lähituottajien puhdasta lihaa. Marjat, sienet ja kuusenkerkät keräämme ja valmistamme itse paikan päällä.
Viihtyisässä ruokasalissa on 80 asiakaspaikkaa. Ravintolan maanläheiset sävyt tekevät siitä monipuolisen ja helposti muunneltavan tilan, oli kysessä sitten arkinen kokouslounas, tunnelmallinen kynttiläillallinen, työporukan virkistysruokailuilu tai muistotilaisuus.
Räätälöimme ruokalistan aina tilaisuuden luonteen mukaan sekä asiakkaan toiveita kuunnellen ja kunnioittaen.
Saihu tarkoittaa katoksellista uittolaisten muonavenettä.
Muonavene lipui sekä tukkien että tukkilaisten seassa pitkin jokea, ruokkien pitkän päivän tukkityöläisiä suoraan vesille.